INSTAGRAM -ALLY BROOKE

INSTAGRAM -FIFTH HARMONY

MQ bilde fra photoshoot av jentene de gjorde for Billboard

Embedded image permalink

TWITTER - FIFTH HARMONYINSTAGRAM - FIFTH HARMONY 17.07.14INSTAGRAM - FIFTH HARMONY 15.07.14Hva vil dere ha mer av ?

Hellu, jeg tenkte godt igjennom denne ideen for dere. Også lurte jeg på hva vil du jeg skal blogge om egentlig ?. Vil høres dere ideer så alle som titter innom, bare si noe du som kunne hjelpet bloggen litt bedre å bedre å lese da!. Så håper alle lesere å alle som titter innom kan gjøre det

Så kommer det flere innlegger å twitter oppdateringer av dem senere i dag.
Episoder - Fifth Harmony - 3Episoder - Fifth Harmony - 2IMAGINE - CAMILLA

Hei kjære lesere, siden jeg fikk en kommentar av hva dere ønsker velger jeg derfor Camilla denne gangen, siden en ønsket det. Også har en dårlig nyhet til dere, jeg får ikke tatt skjermbilde av nye oppdateringer på twitter siden til Fifth Harmony, derfor skal jeg legge ut det i morgen (https://twitter.com/FifthHarmony). Men tilbake til det andre, jeg postet litt iMagine nå, også ser vi om det kommer en del til eller om det blir en ny person.

 

Ikke så mange IMagine, siden jeg må se om det blir starten eller slutten, siden jeg ikke får tilbake meldinger angående det ^^.

IMAGINE

Hei kjære lesere å andre som titter inn på bloggen. Siden nesten alle fan blogger har IMagine så tenkte jeg også å ha det. Derfor vil jeg høre hvem dere vil ha imagine om. Skriv ned ønskene dine så får vi se hvem det blir da. Du kan skrive mange ganger den du ønsker, kanskje større sjanse ?, hehehe ^^. Også kommer det episode 2 av Fifth Harmony senere så gled dere ^^.

Håper så mange kommenterer hva dere ønsker, det hadde jeg satt pris på.
 

SHOW - 11.07.2014600K - NormaniKordei

 
Episoder - Fifth Harmony

Hei alle lesere, jeg søkte på "fifth Harmony", så kom det opp mange episoder av dem, som de hadde laget. Jeg vil poste episoder hver dag, å håper dere liker det. Gjerne gi tilbakemeldinger om hva du synes om det, sånn jeg vet det! ^^. Her er første episode:


Ha en fin dag^^

BO$$

God morgen lesere^, Jeg har en liten overraske til dere. Jeg leste på twitter at BO$$ er på topp 25, så hva tenker du ?. jeg synes det er utrolig kult ^^. 

Ha en fin dag ^^.

Velkommen til bloggen

Hallo, alle kjære Fifth Harmoney Fans !. Hadde lyst til å prøve å blogge, så valgte å blogge om jente Bandet Fifth Harmoney. Bloggen skrives helt anonym. Her får du lese om nyheter, konserter å alt annet som har med Fifth Harmoney. Design skal fikes så håper dere kosere dere også kommer det, innlegg om Fifth Harmoney medlemmene å litt om det bandet! Snakkes så lenge. ^^

 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits